WC školjka bez ruba (Rimless)

WC školjka bez ruba (Rimless)

WC školjka bez ruba (Rimless)

Tražite inovativnost u uređenju kupaonica? Na pravom ste mjestu!

Znamo da su higijena i jednostavno održavanje najvažnije karakteristike kupaonice. Zato dopustite da vam predstavimo najnoviji trend uređenja kupaonice koji se odnosi na WC školjke. Riječ je o rimless tehnologiji odnosno o WC školjkama bez ruba koje pridonose boljoj higijeni Vaše kupaonice. Čišćenje vanjske strane WC školjke je lagano, no kada ju krenete čistiti iznutra, tu nastaje problem.

Zašto je tome tako?

Zato što se konvencionalne WC školjke sastoje od potpuno prekrivenog unutarnjeg ruba na kojem se stvaraju bakterije i kamenac. Možete izmijeniti nekoliko četkica različitih veličina kako biste dospjeli do teško dostupnih mjesta, no nikada nećete moći u potpunosti ukloniti sve bakterije koje će se s vremenom ponovno taložiti. Ovdje nastupa rimless tehnologija.

RIMLESS TEHNOLOGIJA

Rimless tehnologija inovativno je rješenje za kupaonicu bez bakterija i prljavštine. Točnije, riječ je o WC školjkama bez unutarnjeg ruba odnosno bez utora. Sjećate se kad ste zadnji put čistili teško dostupna mjesta u WC školjki? Kad ste odstranjivali kamenac i „ubijali“ bakterije? Uz rimless WC školjku, školjku bez ruba, u potpunosti zaboravite na dosadašnje probleme! Vaša kupaonica od sada će biti sigurno mjesto bez bakterija i prljavštine.

Ne samo da je čišćenje WC školjke bez ruba lakše i jednostavnije nego nema dodatnih utora kao kod obične školjke koji su predstavljali leglo prljavštine i bakterija. Ti utori odnosno rubovi kod uobičajenih školjki su skroz prekriveni, tako da su idealna mjesta za nakupljanje nečistoća. Kao što smo ranije naveli, čišćenje WC školjke je otežano.

Zaboravite na brigu o skrivenim mjestima, jer uz WC školjku bez ruba jedino što trebate učiniti je prebrisati je spužvicom. Zamislite koliko je lakše i jednostavnije očistiti WC školjku u tek nekoliko pokreta. Ne trebaju vam nikakve četke, izbjeljivači i ostala sredstva za uklanjanje kamenca koja mogu samo oštetiti sanitarije.

Savršeni dizajn za najviši stupanj čistoće

Na tržištu postoje različiti modeli WC školjki bez rubova, a najpopularnije su školjke četvrtastih oblika sa zaobljenim rubovima. Idealna su rješenja kako za klasično tako i za moderno uređenje kupaonice. Svojim minimalističkim i bezvremenskim dizajnom savršeno će se uklopiti u svaki prostor; u kućne kupaonice, hotele, restorane i ostale javne prostore. Pružite vašim najmilijima najvišu razinu udobnosti i visoki stupanj higijene u vašoj kupaonici.

Prednosti rimless WC školjki

Visoki standard higijene: WC školjke bez ruba nemaju skrivene utore, a ravna površina sprječava nakupljanje bakterije i stvaranje kamenca.

Učinkovitiji način ispiranja školjke:  WC školjke bez ruba imaju učinkovitiju tehniku ispiranja koja ravnomjerno čisti cijelu školjku. Voda teče iz dva bočna otvora i u potpunosti je ispire. Bez prskanja izvan školjke ili zadržavanja vode.

Lakše održavanje i čišćenje: rimless tehnologija osigurava znatno lakše čišćenje i održavanje WC školjke. Ne postoji ništa osim glatke WC školjke koja blista nakon svakog ispiranja.

Ušteda vremena: revolucionarna WC školjka bez rubova i bez dodatnih utora smanjuje vrijeme potrebno za njezino čišćenje.

Ušteda vode: zbog svojih jednostavnih i glatkih linija ispiranje WC školjke obavlja se uz minimalnu potrošnju vode, za razliku od konvencionalnih WC školjki kod kojih je unaprijed određena veća potrošnja vode zbog teže dostupnih mjesta s unutarnje strane školjke.

Jednostavna ugradnja: WC školjke bez rubova brzo, jednostavno i lako ugrađuju se u svaku kupaonicu. Princip rada WC školjke bez rubova Školjke bez ruba imaju dva otvora koja se nalaze na poleđini školjke, kroz koje teče voda. Voda se širi vodoravno po cijelom rubu školjke, u potpunosti ju ispire i čisti i odlazi u odvod bez prskanja sa strane.

Inovativna tehnologija i dizajn uspješno su sklopljeni u WC školjku bez rubova za njezinu maksimalnu učinkovitost osiguravajući savršene i visoko higijenske rezultate, čak i uslijed manje potrošnje vode tijekom ispiranja. Put do modernog uređenja kupaonice započinje rimless tehnologijom. Uz WC školjku bez ruba ostvarite značajne uštede na potrošnji vode, a ono što je najvažnije, osigurajte onima koje volite čistoću u svakom kutku vašeg doma.

Vodoinstalater Zagreb Kontakt

Za detaljne upite ispunite kontakt obrazac ili nas nazovite na 095 2211 331.