Vodoinstalacije

Vodoinstalacije

Vodoinstalacije

Trebate ugraditi vodoinstalacije za perilicu rublja? Curi na vodokotliću?

Potražite kvalitetne i profesionalne vodoinstalatere u Zagrebu.

Ugradnja vodovodnih instalacija

Profesionalna i ispravna ugradnja vodoinstalacije je nešto o čemu treba voditi računa prilikom izgradnje i adaptacije kupaonskog prostora. Budući da se vodovodne instalacije u većini slučajeva postavljaju ispod keramičkih pločica, ako je instalacija nepravilno postavljena, dolazi do nepotrebnih dodatnih troškova vodovodne instalacije, troškova razbijanja pločica i keramičarskih radova. Zato se ovim radovima od samog početka mora pokloniti posebna pažnja, izvršiti precizno mjerenje i odabrati optimalno rješenje za izvedbu.

Vršimo ugradnju svih vrsta vodovodnih instalacija kao što su:

  • Instalacije vode i kanalizacije za perilice suđa i rublja
  • Instalacije vode i kanalizacije za masažnu ili tuš kadu
  • Instalacija vode za bojler

Pri ugradnji instalacija koristimo opremu i materijale prema najvišim standardima.

Ugrađujemo nove instalacije i zamjenjujemo dotrajale cijevi i dijelove vodovodnih sustava, koristeći se trajnim i provjerenim materijalima.
Ugrađujemo različite vrste cijevi ovisno o Vašim potrebama i željama. Nabavom cijevi za izvođenje vodoinstalacija pratimo moderne tehnološke trendove u svijetu koristeći kvalitetne i pouzdane materijale poznatih proizvođača. Vršimo zamjenu olovnih cijevi, cijevima po Vašem izboru.

Vršimo stručnu montažu visokotlačnih i niskotlačnih vodoinstalacija.

Montiramo vanjske i unutarnje vodoinstalacije i sanitarije.

Kvaliteta vodoinstalaterskih radova

Radove izvodimo prema europskim i svjetskim standardima. Vršimo tlačna i funkcionalna ispitivanja postavljenog cjevovoda, ispitivanje kvalitete vode za piće, pribavljamo atest. Prilikom instalacije vodovodnog sustava vodimo računa o higijenskim standardima, uz naglašenu brigu za zaštitu okoliša.

Povremeno kapanje vode iz slavine ne predstavlja neki problem. No, ako kapa neprestano, 24 sata dnevno, onda je riječ o ozbiljnijem slučaju.

Jeste li znali da se tako iz samo jedne slavine može potrošiti i do 20 tisuća litara vode godišnje? Zamislite kolika je potrošnja vode, ako imate nekoliko slavina!

Do problema sa slavinom može doći uslijed prevelikog pritiska vode. Isto tako, može biti riječ o starim instalacijama koje nisu bile zaštićene od korozije.

Kako biste utvrdili uzrok problema i sasjekli ga u korijenu, što prije se obratite stručnim vodoinstalaterima. Ne samo da ćete uštedjeti znatnu svotu novca, zato što se problem neće širiti dalje nego ćete se spasiti od nesnosnih glavobolja pri pokušajima samostalnog rješavanja problema s instalacijama.

Obratite nam se  s povjerenjem; Vodoinstalateri Zagreb će brzo, kvalitetno i po najpovoljnijim cijenama riješiti Vaše probleme sa zastarjelim instalacijama.

Vodoinstalater Zagreb Kontakt

Za detaljne upite ispunite kontakt obrazac ili nas nazovite na 095 2211 331.