Odštopavanje odvoda

Odštopavanje odvoda

Odštopavanje odvoda

Obavljamo odštopavanje odvoda na području grada Zagreba.

Imate problem sa zaštopanim odvodom ili kanalizacijom? Muči vas slabi pritisak vode? Na pravom ste mjestu!

Odštopavanje svih vrsta odvoda

Vršimo uslugu odštopavanje svih vrsta odvoda, od sudopera i sifona, umivaonika i bidea, do tuševa, kada i wc školjki te glavnih vertikalnih i horizontalnih cijevi. Koristimo profesionalnu najmoderniju opremu te brzo rješavamo neugodan problem zaštopanih odvoda. Odštopavanje svih odvoda vršimo najnovijom profesionalnom Rems Cobra strojnom sajlom. Nudimo usluge odštopavanja vanjske kanalizacije Womom, pod pritiskom do 150 bara. Horizontalne i vertikalne cijevi promjera do 20 cm čistimo pod visokim pritiskom, a za uže cijevi promjera 3,5 i 7,5 cm služimo se modernim sajlama na bubnju dužine 15 metara. Postupci odštopavanja cijevi koje primjenjujemo ne oštećuju cijevi.

Rješavamo probleme slabog pritiska vode u cijevima i protočnosti cijevi. Nakupljena prljavština koja blokira odvod vode iz cijevi ne predstavljaju problem našem timu s dugogodišnjim iskustvom!

Garancija na usluge

Brzo, kvalitetno i povoljno vršimo hitne intervencije te garantiramo za izvedene radove i čiste odvode. Uz navedeno obavljamo i sanaciju puknutih vodovodnih cijevi.

Vjerujemo kako je svatko barem jednom iskusio začepljenje odvoda. Možete ga pokušati sami odštopati, no za par mjeseci ponovno će se javiti problem.

Zašto ne pokušavati sami odštopati odvod?

Zato što ćete samo površinski ukloniti problem.

Iz tog razloga savjetujemo vam da pozovete kvalificirane vodoinstalatere koji ne samo da će riješiti i u potpunosti sanirati problem nego će i utvrditi postojanje eventualnih nepravilnosti kao što su:

  • Premali kapacitet WC-a za potrebe kućanstva
  • Djelomična blokada kanalizacijskih cijevi

Suprotno onome što neki ljudi misle, vodoinstalateri rade puno više od popravljanja umivaonika i WC školjki. Njihov zadatak je osigurati i zaštititi Vaš dom od vode i ostalih problema s vodoinstalacijama.

Bez obzira na to koliko ste vješti u održavanju kuće ili stana, postoje stvari kojima se mogu pozabaviti samo profesionalni vodoinstalateri. Svojim stručnim znanjem dijagnosticiraju i analiziraju problem te nude najisplativije i najdugoročnije rješenje.

Osim toga, po potrebi će isključiti dovod vode, zamijeniti dotrajale i neispravne cijevi i sl.

Stoga, ako primijetite bilo koje od sljedećih problema, obavezno potražite pomoć od profesionalnog i stručnog osoblja vodoinstalaterske tvrtke:

  • Polagano otjecanje vode iz umivaonika ili kade
  • Zadržavanje vode u potpunosti u umivaoniku, kadi ili sudoperu
  • Podizanje razine vode u wc školjki tijekom korištenja slavine
  • Neugodan miris koji dolazi iz sifona ili wc školjke

Umjesto da drugi put sami pokušate odštopati sifon, radije zatražite pomoć od vodoinstalatera.

Odštopavanje kada, odštopavanje bidea, umivaonika ili sudopera njihova je specijalnost.

Unajmljivanje stručnjaka za odštopavanje odvoda jedini je recept za učinkovito i trajno rješavanje problema s kanalizacijom i odvodom.

Vodoinstalater Zagreb Kontakt

Za detaljne upite ispunite kontakt obrazac ili nas nazovite na 095 2211 331.