Adaptacija kupaonice

Adaptacija kupaonice

Adaptacija kupaonice

Kvalitetno i povoljno renovirajte i adaptirajte Vašu kupaonicu!

Obavljamo usluge adaptacije kupaonica na području grada Zagreba.

Renoviranje i adaptacija kupaonica

Kupaonica je u današnje vrijeme mjesto u kojem ne samo da počinjemo i završavamo svaki dan nego i mjesto opuštanja i brige za sebe. Zbog toga je potrebno posvetiti se ovom zahvatu, kako bi konačni rezultati osigurali trajno zadovoljstvo kroz dugi niz godina.

Adaptacija kupaonice uključuje nekoliko postupaka:
 • vađenje i zamjenu dotrajalih cijevi i dijelova vodovodnog sustava
 • zamjenu instalacija vode, odvodnje i struje
 • odstranjivanje starih keramičkih pločica sa zidova i poda kupaone
 • rušenje starih dotrajalih sanitarija
 • ugradnja novih cijevi i instalacija
 • gletanje zidova
 • postavljanje novih zidnih i keramičkih pločica
 • ugradnja novih sanitarija
 • namještanje u uređenje kupaonice

Renoviranje i adaptacija kupaonice jedan je od najizazovnijih i zahtjevnijih zahvata u Vašem domu. Uz moderne materijale i dizajn Vaša renovirana kupaonica bit će osvježenje i za Vašu svakodnevicu jer upravo ovdje započinjete svaki dan.

Upravo iz tog razloga važno je da adaptacija kupaonice i renoviranje kupaonice prepustite stručnjacima. Stručnjaci će izraditi dva tlocrta:

 1. tlocrt trenutne kupaonice
 2. tlocrt nove kupaonice

Na osnovi ovih dvaju tlocrta pripremit će i izložiti vam moguća rješenja, a vi ćete u dogovoru s njima odabrati najisplativija i najdugoročnija. Važno je napomenuti kako se prilikom renoviranja i adaptacije kupaonice maksimalno pokušava iskoristiti slobodni prostor, naravno, na zahtjev klijenta.

Na samom početku obavljanja adaptacijskih radova izvode se svi potrebni instalacijski radovi poput vodovodnih ili kanalizacijskih instalacija, grijanja ili struje. U slučaju da na zidovima ne postoji nikakva zaštita od vode, po potrebi se nanosi i hidroizolacija.

Zasigurno jedna od najvećih prednosti korištenja usluga profesionalaca je krajnji rezultat. Ne samo da će ukupni rezultat biti nemjerljivo bolji, nego da ste sami radili na tome nego će i vrijednost vaše kuće automatski porasti.

Još jedan razlog zbog kojeg trebate uposliti stručnjake je ušteda vremena. Ne manje važno, slijedi ga iskustvo, ali i ušteda novca.

Projekt renoviranja ili adaptacije kupaonice iznimno je složen, a samim time velika je i odgovornost izvođača radova. Savjetujemo vam da sve prepustite u ruke stručnjaka, jer za nekog tko nema iskustva u ovom području, ovo može biti jako puno posla i odgovornosti.

Vršimo kompletne građevinske radove

Prepustite nam zamjenu starih, dotrajalih vodovodnih i kanalizacijskih instalacija kako bi Vaša kupaonica dobila novo lice. Dugogodišnje iskustvo omogućuje kvalitetnu renovaciju, adaptaciju, sanaciju i popravak te zamjenu dotrajalih cijevi.

Vršimo kompletne građevinske radove, kompletnu ili djelomičnu zamjenu i ugradnju cijevi i novih sanitarija.

Naše višegodišnje iskustvo i garancija na izvedene radove, jamče profesionalnu i kvalitetnu izvedbu svih građevinskih i vodoinstalaterskih radova.

Izbacite kadu i postavite tuš

Sve više starijih ljudi odlučuje se za izbacivanje kade i stavljanje tuš kabine. Tuš se nameće kao logično rješenje, jer tada možete zaboraviti na probleme s ulaženjem ili izlaženjem iz kade.

Ako trebate dodatne savjete oko renoviranja ili adaptiranja kupaonice, slobodno nas nazovite, kao i za sve hitne intervencije!

Vodoinstalater Zagreb Kontakt

Za detaljne upite ispunite kontakt obrazac ili nas nazovite na 095 2211 331.